Faápolás. Fakivágás. Szívvel és szakértelemmel.

 A jó szakember ebben a szektorban nem csupán egy tettrekész favágó, sokkal inkább a fák doktora és ápolója. És mindehhez természetesen a szaktudáson túl rengeteg hasznos kellék, szerkezet és védőeszköz áll rendelkezésre. Így dolgozik az arborista.

Én is egy ilyen szenvedélyes faápoló vagyok. A szakmában eltöltött évek alatt komoly szakértelemre és gyakorlatra tettem szert, ami csak kevesek kiváltsága az országban. Ez számomra nem csak munka, hanem hivatás is; szívvel-lélekkel csinálom, mindig azon vagyok, hogy a hozzám forduló ügyfelek kéréseinek a legjobb tudásom szerint eleget tegyek. Szeretem a kihívásokat és a speciális feladatokat.

A hétköznapokban megszerzett tapasztalataimnak az alábbi szakvizsgák biztosítottak megfelelő alapot:

  • Fakitermelői- és lakott területi fakitermelői szakvizsga
  • Ipari alpinista képesítés
  • Faápoló szakvizsga
  • Számos szakmai továbbképzés, melyen modern, innovatív megoldások elsajátítására került sor.

Miért érdemes megbízni bennem?

  1. Bevállalós csapat  gyakorlott szakértelemmel                                    Csapatommal nem félünk az igazán veszélyes fák kivágásától sem.Nem csak videókon láttunk fakivágást. Bátran ránk bízhatja a legveszélyesebbnek tűnő megbízást is.  
  2. Gyors, rugalmas kezdés                                                                          Ha egy fa veszélyes, akkor ott gyorsan kell cselekedni. Vállaljuk a rövid határidőket is, hogy Önnek ne jelentsen gondot. 
  3. Felelősségbiztosítás és garancia

    Az Ön maximális biztonságáért felelősségbiztosítással kezeskedünk. Az elvégzett minőségi munkára pedig garanciát vállalunk. Ha Önnél is aktuális a fakivágás vagy a faápolás, és igényes, gyors megoldást keres, hívjon még ma, szívesen segítünk.

Ha Önnél is aktuális a fakivágás vagy a faápolás, és igényes, gyors megoldást keres, hívjon még ma, szívesen segítek.                     


      Boldijar Zoltán, arborista